Vrijwilliger worden
  • Kom ons helpen op één van onze verschillende activiteiten!

Zit je er niets mee in om enkele uren te helpen op onze Braziliaanse BBQ door bvb. aan de kassa te zitten, af te wassen of af te ruimen?

Ben je zelf naar Brazilië geweest en heb je leuke ideeën om in scholen aan de slag te gaan of wil je wel graag eens een getuigenis komen geven over jouw Brazilië-ervaring?

Kies zelf wat, wanneer en hoe jij  je inzet!


  • Heb je een leuk idee en heb je zelf een organisatie of een groepje vrienden die wel eens de handen uit de mouwen willen steken voor het goede doel?

De leden van Palmas Para Todos kunnen zeker wat vertellen en helpen waar nodig!


  • Word lid van Palmas Para Todos!

Palmas Para Todos is steeds op zoek naar leden om haar team te versterken! Je bepaalt zelf waar bij welke activiteiten of werkgroepen je wil aansluiten en hoeveel tijd je hiervoor wil uittrekken.


  • Doe vrijwilligerswerk in Brazilië!

Heb jij ook zin om je te storten in het Braziliaanse avontuur? Dat kan!

Door onze jarenlange contacten met personen en projecten Brazilië bestaat er een breed netwerk aan interessante contacten die jou op weg kunnen helpen om erop uit te trekken.


Voor de projecten in Tocantins zoeken wij vrijwilligers vanaf 21 jaar, die zich gedurende 3 à 6 maanden willen engageren. De bedoeling is in eerste instantie om bestaande projecten te ondersteunen, om verbindingen te maken met de bevolking en mee te werken aan gemeenschapsopbouw.

Ook nieuwe ideeën, die de projecten constructief kunnen steunen, kunnen besproken worden en in gemeenschappelijk overleg eventueel geïmplementeerd.
Heb je zin om ons op een bepaalde manier te helpen, contacteer ons dan!


Stuur een mailtje naar info@palmasparatodos.be!


Dankzij onze vrijwilligers is het mogelijk om Palmas Para Todos in stand te houden. Wij zijn daarom steeds op zoek naar helpende handen! Momenteel hebben we, buiten de vzw-leden, al een groep van een tiental vrijwilligers die regelmatig een handje komen toesteken, zowel Brazilianen als Belgen.


 

Zelf ook zin gekregen? Vrijwilliger worden kan op verschillende manieren!
 

 

 
"De belangrijkste redenen om geen vrijwilligerswerk te doen zijn tijdgebrek en dat je niet wordt gevraagd."


Lesley Hustinx, UGent